Onze diensten en werkwijze

DE  ERVAREN SPECIALIST OP ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK GEBIED

Waarom is Adizylo de juiste partnerkeuze om uw administratieve zaken op orde te brengen en te houden?

De ervaring leert dat de startende ondernemer zich vooral met zijn core-business wilt bezighouden en dat betekent vooral omzet behalen en de juiste marges realiseren. Vaak wordt de administratie dan het ondergeschoven kind, er is geen tijd dus even doorschuiven, het werk en de papieren rompslomp stapelen zich op en plotseling komt men tot de ontdekking dat de ravage te groot is geworden. Dan gebeurt wat ruim 75% van de startende ondernemers overkomt, men ziet er geen gat meer in en gooit de handdoek in de ring. Na slapeloze nachten, stress en een ongezonde financiële situatie wordt een misschien glorieuze toekomst in de prullenbak gesmeten.

Jammer, bij inschakeling van de juiste administratieve en logistieke partij was dit te voorkomen geweest.

Ja maar, een boekhoudkantoor is zo duur is de veelgehoorde opmerking die wij pareren met de opmerking;  met boekhoudkantoor had u waarschijnlijk wel overleefd.

Adizylo is het kleinschalige bureau dat u voor een sympathieke prijs op weg helpt en houdt.

Wij verlenen maatwerk en doen u een realistisch aanbod op basis van de door u aangeboden werkzaamheden. Geen vast bedrag per maand, maar een bedrag dat wordt toegespitst op uw activiteiten. Geen extra ballast en niet meebetalen aan zaken die voor u niet van toepassing zijn. In een persoonlijk vrijblijvend en gratis intakegesprek nemen wij uw behoeften door en verstrekken op basis daarvan een offerte.  Vanaf € 59,00 per maand bieden wij reeds een volledig pakket waarmee uw volledige administratie wordt verzorgd.


Wat bieden we concreet aan:

* Verwerken en boeken van de volledige administratie op basis van de door u aangeleverde gegevens en stukken. Aanlevering per post of per mail via scanning

* Tijdig periodiek opstellen en indienen van de aangiftes voor BTW en inkomstenbelasting.

* Managementrapportage op periodieke basis zodat u tijdig weet hoe u ervoor staat en welke maatregelen genomen dienen te worden om te komen tot consolidatie of resultaatsverbetering.

* Persoonlijke ondersteuning op logistiek gebied.

* Eventueel koppeling aan ons boekhoudprogramma tegen geringe meerprijs waarbij u zelf elementaire zaken aanlevert en de maandelijkse kosten kunt drukken.

* Flexibele bereikbaarheid, ook in de avond of het weekend na afspraak.

Alle niet genoemde zaken die voor u van belang zijn kunnen we meenemen in het eerste gesprek,  Wij maken ruim tijd voor u.

Afspraak maken: bel Wim van den Berg 06 13147733 of stuur een mail naar  info@adizylo.nl