Uw administrateur

Mag ik me even voorstellen?

 

Wim van den Berg

Administrateur en ondernemer

Tijdens mijn actieve carrière ben ik als administrateur in dienst geweest van een aantal grotere ondernemingen zoals een transportbedrijf en een wildgroothandel. In mijn vrije tijd verzorgde ik de boekhouding voor een aantal lokale ondernemers in de modebranche, bloemenshop en kapsalons. Van 2005 tot 2010 was ik eigenaar van een eigen transport- en koeriersbedrijf. In 2010 is mijn bedrijf overgenomen door een grote vervoersonderneming in Maastricht waar ik tot 2015 actief ben gebleven als operationeel manager. Met het opkomen van de internetverkopen via webshops ben ik me voor dit fenomeen gaan interesseren  en voorzie een nog grotere toekomst en toename van de internetverkopen.

Mijn missie is het om met name de startende en de kleinschalige ondernemer te ondersteunen bij de start en het behouden van de onderneming. Als ondernemer ken ik de valkuilen die men onderweg kan tegenkomen en graag wil ik optreden als adviseur en mentor om uw onderneming tot een succes te maken.

Wat ik belangrijk vind is dat men luistert naar elkaar en op deze wijze komt tot een optimale samenwerking. 

Niet schromen elkaar de waarheid te zeggen en positieve kritiek te spuien, de echte ondernemer kan hier tegen en kan er alleen maar profijt uit halen.

Spreekt mijn ambitie u aan en wilt u mij als ondersteunende partner binnen uw onderneming dan nodig ik u uit mij te bellen of een mail te sturen.

Dan maken we er samen werk van.